cc 210609

Jordi... Et vaig conèixer personalment el 2015 i vaig confiar en tu. Creia que eres la persona més preparada per dirigir l’ANC després del mandat de Carme Forcadell. En un article publicat a principis de 2016 –i que vaig titular “L’altre president”- escrivia coses com: “És del tot necessari reconèixer els mèrits d’aquest altre president que ha demostrat perquè el SN Nacional de l’ANC el va nomenar [...] ha afrontat amb notable èxit aquests set mesos del seu mandat [...] ha sabut mantenir la unitat de l’ANC en tot moment [...] Ha estat un dels elements clau en la assoliment i la consolidació de la candidatura de Junts pel Sí.”

La teva darrera frase sobre l’objectiu real de l’1 d’octubre ha fet que em sentís enganyat i manipulat. Quina decepció! El que és més greu, encara, és que, probablement i per primera vegada, dius la veritat: No vau preparar el referèndum de l’1 d’octubre per declarar la independència. Formaves part de l’Estat Major d’aquella època i, per tant, en vas ser culpable o còmplice d’aquest engany majestuós a la bona gent independentista.

Et dedico. Amb dolor i tristesa, aquesta frase d’Abraham Lincoln: “Es pot enganyar a una part del poble durant un temps, però no es pot enganyar per sempre a tot el poble.”



Catalunya Proposa

Share by: